Sportiva Claudia Costiuc a cucerit o medalie de aur la Turneul de Atletism „Narodna Mladej” din Bulgaria

Doi sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei (CSM Dorna) au luat parte, în ziua de sâmbătă, 8 mai 2021, la Turneul de Atletism „Narodna Mladej”, desfășurat în orașul Ruse, din Bulgaria, categoria de participare fiind Under 18. Atleții Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac au reușit să își adjudece o medalie de aur și un loc patru.

Astfel, sportiva dorneană Claudia Ionela Costiuc a câștigat o medalie de aur în proba de 800 de metri, cu un timp de 2 minute, 14 secunde și 40 de sutimi, startul fiind luat alături de alte 12 atlete de pe continent. Un rezultat bun a fost obținut și de sportivul Alexandru Prâsneac (Under 16), care s-a clasat pe locul al patrulea în proba de 400 de metri, cu un timp de 52 de secunde și 96 de sutimi, la start prezentându-se un număr total de 31 de atleți.

Delegația României la evenimentul sportiv din Bulgaria a fost compusă dintr-un total de zece atleți, care au concurat în cadrul mai multor probe, precum 400 de metri, 800 de metri, 1.500 de metri, aruncarea greutății sau săritura cu prăjina.

„Fiind în pregătire pentru sezonul în aer liber, Federația Română de Atletism ne-a notificat cu privire la participarea la competiția din Bulgaria. Am luat parte cu plăcere la eveniment. Timpii obținuți în Bulgaria au fost buni și sper că sezonul acesta să le aducă sportivilor mei un număr cât mai mare de medalii, mai ales la Campionatele Naționale”, a declarat profesorul Cristian Prâsneac.

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Vatra Dornei, dar și de AQUA Carpatica, Coloana Center Vatra Dornei și Black Hill Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *