Știrile zilei de27 ianuarie 2022

Întâlnire CLSU la Primăria Dorna Arini, pe tema incidenței de cazuri COVID-19

Întrucât localitatea de pe Valea Bistriței deține nefericitul record de cazuistică a incidenței COVID-19, la nivel de județ, astăzi s-a reunit Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei, condus de primarul Andrei Mazăre. Au fost prezenți, alături de membrii locali, și șeful Poliției Vatra Dornei, comisarul Amor Niculiță, precum și comandantul Jandarmeriei dornene, locotenent-colonelul Bogdan Cruceanu.

„Avem sprijinul Poliției și al Jandarmeriei pentru a intensifica acțiunile de control în locurile în care avem informații că nu se respectă, întru-totul, prevederile codului roșu, sub incidența căruia ne aflăm de la începutul acestei luni”, a declarat primarul Mazăre la finalul ședinței. Acesta și-a exprimat speranța că lucrurile nu vor degenera în sensul carantinării comunei.

„Vom acționa în zona barurilor și a magazinelor care au și terase, dar și a altor spații publice, pentru a ne asigura că se respectă măsurile impuse. Fac, din nou, un apel către toți locuitorii comunei să respecte, riguros, distanțarea și măsurile sanitare! Dacă știți că ați intrat în contact cu o persoană deja confirmată, vă rog, pentru binele tuturor cetățenilor, să evitați să vă întâlniți cu vecinii, prietenii, membrii familiei care au alt domiciliu decât al dumneavoastră”.

„De conduita din această perioadă, destul de critică, depinde cum vom putea petrece Sărbătorile Pascale în acest an! Vă doresc multă sănătate tuturor, în special celor care se află în stare gravă la spital și am speranța că vom depăși cu bine această perioadă”, a conchis primarul Mazăre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.