Știrile zilei de30 noiembrie 2021

Rezultate remarcabile pentru sportivii legitimați la Clubul Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei

În perioada 22-26 februarie 2021 s-au desfășurat Campionatele Naționale de Skeleton, edițiile pentru anii 2020 și 2021, eveniment la care sportivii dorneni legitimați la Clubul Sporturilor de Iarnă (CSI Vatra Dornei) au cucerit un total de zece medalii.

Astfel, la ediția 2020, la categoria dedicată seniorilor, Dorin Velicu a obținut locul al doilea și medalia de argint. La categoria tineret U23, Alexandru Vlasin a ocupat locul al treilea și a obținut o medalie de bronz, iar Daria Miroiu s-a clasat pe locul al doilea și a obținut o medalie de argint. La categoria tineret s-au impus Daria Miroiu, cu o medalie de aur, și Diana Pușcașu, cu o medalie de bronz.

La probele desfășurate în cadrul Campionatului Național de Skeleton, ediția anului 2021, Dorin Velicu și Alexandru Vlasin s-au clasat pe locul al treilea, Daria Miroiu pe locul al doilea, iar la categoria de tineret Daria Moroiu a ocupat primul loc de pe podium și Diana Pușcașu a obținut medalia de bronz.

Tot în acest sezon au avut loc și Campionatele Naționale de Schi Fond Role, organizat la Cheile Grădiștei pe 2 octombrie 2020, și Campionatul Național de Schi Alpin de la Predeal, desfășurat pe 11 martie 2021. La Cheile Grădiștei, schiorul dornean Raul Creciunescu s-a clasat pe locul al cincilea în clasamentul general, în proba de 5,6 kilometri pantă liber. La Predeal, Lucas Rîpan a obținut locul al nouălea în proba de slalom uriaș.

Următoarea competiție la care vor participa sportivii dorneni va fi Campionatul Național de Starturi Gheață, care se va desfășura în perioada 12-14 aprilie 2021, la Miercurea Ciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.