Alexandru Prâsneac și Claudia Costiuc, rezultate excelente la Campionatul Național de Atletism pentru Juniori

Mai mulți tineri atleți legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei (CSM Dorna) au luat parte, în ultimul weekend al lunii februarie 2021, la Campionatul Național de Atletism Indoor pentru Juniori 1, eveniment care s-a desfășurat la București.

Surpriza competiției a venit din partea atletului dornean Alexandru Prâsneac, de la Școala Gimnazială Nr. 4 din Vatra Dornei, care a reușit să stabilească un nou record național la categoria Juniori 3 în proba de 800 de metri, cu un timp de 1 minut, 57 de secunde și 59 de sutimi.

La aceeași competiție, atleta Claudia Costiuc, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, care se află în primul an la categoria Juniori 2, a obținut o medalie de argint în urma participării în proba de 400 de metri, dar și o medalie de bronz la proba de 800 de metri.

Cristian Prâsneac, antrenorul celor doi sportivi legitimați la CSM Dorna, a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Sunt foarte bucuros în legătură cu realizarea recordului național de către sportivul Alexandru Prâsneac și îmi doresc să fie motivat pentru competițiile care vor urma. Vreau, în același timp, să remarc și evoluția Claudiei Costiuc, care prin reușitele din acest an demonstrează că poate obține rezultate remarcabile deși concurează împotriva altor sportivi mai înaintați în vârstă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.