Școala Siguranței Tedi la Vatra Dornei. Copiii au învățat despre siguranță alături de Tedi

Tedi a făcut o vizită, la distanță, pe 22 februarie, elevilor de clasa întâi de la Școala Gimnazială Nr. 2 din Vatra Dornei. Alături de el a fost un reprezentant al Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Împreună au susținut o lecție de siguranță în cadrul Programului „Școala Siguranței Tedi”, inițiat de Maspex Romania și derulat în parteneriat cu Poliția Română și Ministerul Educației și Cercetării.

Tema principală abordată a fost siguranța la școală, activitatea fiind desfășurată sub forma unui dialog prin intermediul unei platforme online. Copiii au primit informații utile pentru siguranța lor astfel încât, la finalul orei, să poată furniza răspunsuri corecte întrebărilor adresate de Tedi, precum „Alergăm prin clasă în pauze?”, „Ne aplecăm peste geam?”, „Gesticulăm când avem foarfeca în mână?” sau „Facem sport singuri?”.

„Școala Siguranței Tedi” este un program educativ inițiat și implementat de către compania Maspex Romania prin brandul Tedi și care se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Poliția Română și se adresează elevilor de clasa întâi.

În anul școlar 2020-2021 au fost înscriși 33.941 de elevi din toată țara. Acestora li se alături cei peste 180.000 de elevi de clasa întâi care au absolvit cursurile „Școlii Siguranței Tedi” în ultimii cinci ani. Programul se bucură de succes în rândul învățătorilor și a celor mici. De la începutul ediției 2020-2021, Tedi a primit peste 15.000 de fotografii cu activitățile realizate de elevi.

Mai multe informații de interes pentru elevii de clasa întâi și pentru părinții acestora se regăsesc pe site-ul programului: scoalatedi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *