Știrile zilei de21 octombrie 2021

Claudia Costiuc (CSM Dorna) s-a calificat la Balcaniada de Atletism pentru Juniori din Bulgaria

În perioada 5-6 februarie 2021, Sala „Ioan Soter” din București a găzduit Campionatul Național de Atletism pentru seniori și tineret, eveniment la care au participat sportivi cu vârsta maximă de 23 ani. La competiție a participat și atleta dorneană Claudia Costiuc, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei (CSM Dorna).

Tânăra în vârstă de 16 ani s-a clasat pe locul al nouălea în cadrul probei de 400 de metri la categoria senioare și pe locul al șaselea la categoria tineret, iar a doua zi a concurat la proba de 800 de metri, reușind să obțină locul al șaptelea la senioare și locul al patrulea la tineret.

Timpii obținuți la cele două probe i-a adus sportivei din Vatra Dornei biletul spre Sofia, la Balcaniada de Atletism pentru juniori (U20), fiind pentru prima dată în cariera de sportiv când va reprezenta România într-o competiție internațională.

„În urma rezultatelor obținute la Campionatul Național de la București am reușit să mă calific la Balcaniada de la Sofia, unde îmi doresc să obțin un record personal la proba de 800 de metri și o medalie cu ștafeta României”, a declarat atleta în exclusivitate pentru Monitorul de Dorna.

În vârstă de 16 ani, Claudia Costiuc este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, fiind legitimată la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei încă din anul 2017.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.