Dănuț Candrea, primarul comunei Dorna Candrenilor: „Wi-Fi gratuit în comună și 180 de tablete pentru copii”

Primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea, a anunțat că proiectul WiFi4YOU a fost finalizat, fiind subliniat faptul că investiția a fost realizată cu bani europeni. Edilul a accesat proiectul WiFi4EU și a obținut o finanțare în valoare de 15.000 de euro, sumă cu care a pus în funcțiune o rețea de internet în interiorul și exteriorul mai multor instituții din localitatea pe care o păstorește.

Astfel, de acest proiect beneficiază Primăria Dorna Candrenilor, Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, Casa de Cultură Dorna Candrenilor, Școala Poiana Negrii, Căminul Cultural Poiana Negrii, Grădinița cu Program Prelungit, Imobilul Multifuncțional, Dispensarul Uman și Piața Agroalimentară.

„În această perioadă internetul a devenit indispensabil pentru toată lumea și, de aceea, consider că acest proiect este unul benefic pentru locuitorii comunei noastre. De asemenea, pentru a veni în sprijinul elevilor care, din cauza pandemiei de Coronavirus, trebuie să studieze online, achiziționăm 180 de tablete pentru aceștia, cu bani din bugetul local”, a declarat primarul comunei.

Edilul localității a adăugat că accesul locuitorilor comunei la rețeaua WiFi4EU este gratuit, nu conține publicitate comercială și nu utilizează date cu caracter personal în scopuri comerciale. Rețeaua Wi-Fi este ușor accesibilă și utilizează echipamentele cele mai recente și de cea mai bună calitate disponibile pe piață, capabile să asigure o conectivitate de mare viteză tuturor utilizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.