Primăria Dorna Candrenilor a dat în folosință sala de fitness din comună

Primăria comunei Dorna Candrenilor a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a instituției, faptul că a inaugurat de curând o sală de fitness în interiorul unui imobil multifuncțional construit la jumătatea anului 2020, dar și că aceasta are deja primii clienți.

În Dorna Candrenilor, o comună aflată în plină ascensiune din punct de vedere al dezvoltării, a fost inaugurată o clădire multifuncțională. Primarul comunei, Dănuț Candrea, a arătat încă o dată că și din buget propriu, bine drămuit, se pot face investiții de anvergură. Astfel, în ziua de joi, 23 mai 2020, în prezența locuitorilor comunei, a avut loc recepția finală și sfințirea noii clădiri multifuncționale.

„Deschisă de curând, sala de fitness din comună are deja clienți. Dotările din sala de fitness nu diferă cu nimic față de cele de la oraș. Cine vrea să vină la sala de fitness din imobilul multifuncțional plătește 5 lei pe zi, iar un abonament lunar costă 30 lei. Sala este deschisă de luni până vineri, între 16:00 și 22:00, iar sâmbăta și duminica este închis”, se arată într-un anunț recent al primăriei.

Pentru a ușura viața locuitorilor din localitate, autoritățile comunei, în frunte cu primarul Dănuț Candrea, au decis să construiască un spațiu care să găzduiască o farmacie, un club al pensionarilor, poșta, un salon de coafor și frizerie, un salon de manichiură și pedichiură, un salon de masaj, dar și o sală de fitness. Noul imobil este amplasat peste drum de Casa de Cultură din Dorna Candrenilor.

„Această investiție era necesară pentru comuna noastră și sunt bucuros că am reușit să o inaugurăm. Oamenii vor putea să își petreacă timpul liber și în alte moduri față de până acum. Pensionarii vor putea participa la diferite activități ce se vor ține la Clubul Pensionarilor, iar doamnele și domnișoarele vor putea să meargă la salon. Cum orice comunitate are nevoie și de medicamente, prezența unei farmacii în zonă este una benefică”, a declarat primarul comunei, Dănuț Candrea.

Întreaga investiție pentru ridicarea acestei clădiri multifuncționale se ridică la suma de 950.000 de lei, inclusiv TVA, suma de bani fiind asigurată de la bugetul local al comunei Dorna Candrenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *