Astăzi4 martie 2021

Un cor misionar din Botoșani a inițiat o strângere de fonduri și alimente pentru 150 de copii din Țara Dornelor

Corul misionar „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” din Botoșani a inițiat o acțiune de strângere de fonduri și alimente pentru 150 de copii nevoiași din Vatra Dornei și localitățile din împrejurimi. Acțiunea caritabilă se adresează copiilor orfani, copiilor care provin din centre sociale de care are grijă Asociația „Sfinții Voievozi Mihail și Gavril” din Vatra Dornei, care le oferă zilnic o masă caldă.

Asociația „Sfinții Voievozi Mihail și Gavril” din Vatra Dornei mai are în grijă și alți 12 copii, de care se ocupă preoteasa Iulia Negrea. Cei tineri au fost crescuți la mănăstirea din Podu Coșnei de preotul Mihai Negrea, iar în urma trecerii sale la cele veșnice copiii, alături de Iulia Negrea, s-au mutat la Centrul de Zi din Vatra Dornei, aflat în incinta fostei Case „Vladimir”.

„Dorim să ducem copiilor dulciuri pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun, dar și alimente, precum carne, conserve, lactate, paste și altele. Acestea se vor strânge la Biserica „Sfântul Vasile cel Mare” din Botoșani, iar strângerea de fonduri și alimente se organizează până pe finalul lunii noiembrie 2020. Înfăptuirea binelui necesită sacrificii și presupune o luptă continuă, iar doamna preoteasă se descurcă din ce în ce mai greu cu procurarea alimentelor pentru cei peste 150 de copii. În acest sens vă anunțăm că acțiunea de colectare a produselor alimentare continuă și facem apel la toți cei care pot să ajute”, transmit inițiatorii campaniei, citați de publicația Știri Botoșani.

Toți cei care doresc să se alăture acestei campanii pot lua legătura cu tinerii din Corul „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”, iar mai multe informații se pot obține prin intermediul numerelor de telefon 0756.533.159 (Gabriel Corolea) și 0758.152.274 (Ioana Zamfirache).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.