Astăzi4 martie 2021

Incidența cazurilor pozitive de COVID-19 în Vatra Dornei a ajuns la 4,04. Situația pe localitățile din Bazinul Dornelor

Municipiul Vatra Dornei a ajuns la un total de 332 de cazuri de infectare cu noul Coronavirus de la începutul pandemiei și la un număr de 67 de cazuri active, rata de infectare la mia de locuitori pentru oraș fiind de 4,04 la această oră, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava.

Situația cu distribuția cazurilor de COVID-19 la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Suceava pentru ziua de joi, 26 noiembrie 2020, transmisă de către DSP Suceava, arată că la nivelul UAT-urilor din Bazinul Dornelor s-au înregistrat un total de 567 de cazuri de infectare cu noul Coronavirus, dintre care 120 de cazuri sunt declarate a fi active la această dată.

La nivelul Bazinului Dornelor, cele mai afectate UAT-uri de la începutul pandemiei și până în prezent sunt Vatra Dornei (cu un total de 332 de cazuri și 67 de cazuri active), Dorna Candrenilor (cu un total de 45 de cazuri și 5 cazuri active) și Dorna Arini (cu un total de 43 de cazuri și 11 cazuri active).

De cealaltă parte, cele mai puțin afectate UAT-uri din Bazinul Dornelor de la începutul pandemiei și până în prezent sunt Crucea (cu un total de 24 de cazuri și 8 cazuri active), Coșna (cu un total de 22 de cazuri și 3 cazuri active) și Poiana Stampei (cu un total de 15 cazuri și 2 cazuri active).

La mijlocul acestei statistici se află UAT-urile Șaru Dornei (cu un total de 36 de cazuri și 11 cazuri active), Iacobeni (cu un total de 26 de cazuri și 2 cazuri active) și Panaci (cu un total de 24 de cazuri și 11 cazuri active), statistica fiind valabilă de la începutul pandemiei și până în prezent.

1 comentariu publicat:

  1. Adrian

    Îmi puteți furniza, vă rog, SN și versiunea de soft al aparatului de testare COVID-19 pentru o mică verificare? Nici bine nu s-a cunoscut virusul ăsta și în două luni de zile deja există echipamente de testare. Un prototip de orice fel abia după cel puțin 3 ani de testare este 90% precis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.