Vatra Dornei va găzdui etapa a IV-a a Campionatului Național de Tenis cu Piciorul

Municipiul Vatra Dornei nu se află la prima experiență de acest gen și în anul 2019 clubul Black-Hill găzduind o etapă a întrecerii naționale! De această dată, meciurile se vor disputa sâmbătă, 22 august 2020, la sala de sport a orașului, dar și la Baza Sportivă Stadium Yanis din cartierul Unirii, în aer liber. După cum am aflat de la Paul Boncheș, unul dintre împătimiții practicanți ai acestui sport, la Vatra Dornei, la etapa găzduită în Bucovina, vor participa 10 echipe.

„Dacă pandemia ar fi fost în fază de remisie cu siguranță ne-am fi bucurat de mai mulți oaspeți. Am făcut eforturi mari, însă, să putem organiza etapă la Dorna și anul acesta și contăm pe prezența a 10 echipe: Tengo Salonta, Dumbrăvița Timis, Tengo Salonta JR, Junii Satu Mare, Negrești Oaș, FutNet Timișoara, Oradea, FC Bucovina, Karaffe Baia Mare și SuperStar Black-Hill Vatra Dornei. Vom respecta toate normele sanitare recomandate de autorități și sperăm să avem meciuri cel puțin la fel de spectaculoase ca ediția trecută”, a completat managerul gazdelor.

Festivitatea de premiere va avea loc imediat după finala de pe Stadium Yanis, sâmbătă, după ora 16:00. Organizator al etapei este clubul Black Hill Vatra Dornei, iar co-organizator este Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Bihor. Sponsorii ediției de anul acesta sunt Aqua Carpatica și Telescaun Negrești, iar partener este Primăria Municipiului Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *