Știrile zilei de30 noiembrie 2021

FOTO/VIDEO. Un bărbat a decedat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren în comuna Coșna

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului pe care îl conducea, iar mai apoi a decedat, în urma impactului puternic cu un tren care circula între stațiile Bistrița-Nord și Vatra Dornei. Accidentul rutier a avut loc în ziua de sâmbătă, 8 august 2020, în jurul orei 16:25, pe raza localității Teșna, comuna Coșna, conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, citat de publicațiile Monitorul de Suceava și Ziar de Suceava.

Conform surselor citate, accidentul rutier a avut loc între trenul personal R4206, care circula între stațiile Bistrița-Nord și Vatra Dornei, și autoturismul marca Volkswagen Golf 4, de culoare negru, condus de o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani. Pompierii militari au intervenit la fața locului cu două autospeciale pentru descarcerare, dar și cu două ambulanțe SMURD.

„O singură persoană se afla în interior, care a rămas încarcerată. Din nefericire, bărbatul avea leziuni incompatibile cu viața. Victima este un bărbat de 47 de ani”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată, citat de publicația Suceava News.

În ciuda intervenției prompte a pompierilor militari, șoferul autoturismului care a fost surprins de tren nu a mai putut fi salvat. Bărbatul a fost extras dintre fiarele contorsionate ale mașinii pe care o conducea, iar echipajele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

Incidentul rutier a fost anunțat prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 la ora 16:26, iar în momentul de față agenții de poliție desfășoară cercetările la fața locului pentru a putea stabili circumstanțele în care s-a petrecut evenimentul. Traficul feroviar a fost reluat la 18:40.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.