CSM Dorna a cucerit o medalie de aur și una de argint la Campionatul Național de Copii I și II de la București

În ziua de sâmbătă, 1 august 2020, la București s-a desfășurat Campionatul Național de Copii I și II, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”. Probele din programul de concurs, identic atât la feminin, cât și la masculin, au fost de 80 de metri, 200 de metri, 300 de metri, 60 de metri garduri, înălțime, prăjină, lungime, greutate, suliță, disc, ciocan și triatlon (60 de metri, lungime și aruncarea mingii de oină).

Dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, doi s-au remarcat și au adus acasă o medalie de aur și una de argint. Astfel, dorneanul Andrei Gabriel Capră a cucerit medalie de aur la proba de 60 de metri garduri, la categoria copii I, în timp ce Denisa Kore a devenit vice-campion național în proba de 300 de metri. În același timp, Denisa Kore s-a clasat pe poziția a patra în proba de 200 de metri, la categoria copii II.

„Sunt încântat de rezultatele obținute de Luminița Prâsneac cu sportivii Denisa Kore și Gabriel Andrei Capră. Atleții sunt profilați pe probe mai lungi, dar s-au remarcat și la probe de viteză cu brio, iar Denisa Kore promite o cariera lungă în atletism. Sunt încântat de evoluția micilor sportivi și de ambiția lor din timpul cursei”, afirmă Cristian Prâsneac, coordonator al CSM Dorna, Secția de Atletism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *