Știrile zilei de24 septembrie 2021

Bărbat din Dorna Candrenilor, prins la volan cu o alcoolemie de 0,56 mg/l

Un bărbat cu domiciliul în comuna Dorna Candrenilor a fost prins la volan, de agenți din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei, în urma unui control de rutină, cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-a întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

În seara zilei de miercuri, 24 iunie 2020, în jurul orei 23:00, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a oprit în trafic, în cadrul unui control de rutină, un autoturism marca Toyota care circula pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Vatra Dornei. La volanul autoturismului se afla o persoană de sex masculin, cu vârsta de 53 de ani și cu domiciliul în comuna Dorna Candrenilor.

Deoarece bărbatul de 53 de ani avea halenă alcoolică, agenții de poliție au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza acestui rezultat, șoferul autovehiculului a fost condus la Spitalul Municipal din Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma rezultatelor, agenții din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei au procedat la întocmirea unui dosar penal privind infracțiunea de conducere sub influența alcoolului, care urmează să fie soluționat procedural.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.