Știrile zilei de21 octombrie 2021

Ziua Drapelului Național, marcată de militari și colectivul Ocolului Silvic Dorna Candrenilor

Ziua Drapelului Național al României a fost sărbătorită și în acest an de către colectivul Ocolului Silvic din Dorna Candrenilor, alături de militarii din cadrul Batalionului 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă” din Vatra Dornei. În cadrul unei acțiuni comune, reprezentanți ai celor două instituții din Țara Dornelor au urcat pe Vârful Oușoru pentru a arbora, pe crucea din vârf de munte, drapelul național.

„Unitatea, dragostea de Dumnezeu, iubirea față de țară și popor, față de România, dar și egalitatea între oameni sunt principiile în care am fost învățați, de mici, să credem și după care să ne ghidăm în viață. Demersul nostru de azi, cu ocazia Zilei Drapelului, arată că în Bazinul Dornelor avem oameni iubitori de țară și de Dumnezeu”, afirmă șeful Ocolului Silvic din Dorna Candrenilor, Nicolae Hurghiș.

Acesta a ținut să mulțumească pentru implicare și pentru dragostea de țară locotenentului colonel Iuliu Ilie Cristian Arsene, plutonierului ajutant Mihai Handic, maistrului militar Ștefan Tomoioagă, dar și inginerului Bianca Wilcinschi, pădurarilor Constantin Mihalea și Cristian Flocea pentru implicare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.