S-au aflat primele rezultate ale testării personalului de la Spitalul Municipal din Vatra Dornei

În contextul evoluției situației epidemiologice determinată de răspândirea COVID-19 și ca urmare a solicitării managerului Spitalului Municipal din Vatra Dornei, Valentin Stan, începând cu ziua de miercuri, 8 aprilie 2020, s-au efectuat testările personalului din cadrul Spitalului Municipal din oraș.

Conform celor declarate de către șeful spitalului dornean, astăzi, 10 aprilie 2020, au fost primite rezultatele testelor prelevate miercuri, toate cele 70 de teste fiind negative!

Ieri și astăzi s-au mai prelevat alte 160 de probe, urmând ca în zilele următoare să fie primite și rezultatele. Valentin Stan a declarat pentru Monitorul de Dorna:

„Probele au fost analizate la un laborator din Iași, acreditat de către Ministerul Sănătății, tot personalul spitalului fiind testat. Prioritate au avut, desigur, cei care au fost cei mai expuși (pentru care au și fost deja primite rezultatele), respectiv angajaților de la Urgențe, Boli Infecțioase și Triaj”.

11 comentarii publicate:

 1. Doina

  Doamne ajută! Dumnezeu să vă apere de rele și pe voi și pe noi. Deci au fost ascultători și au lucrat corect, mare bucurie! Doamne, apără de rele! Succes!

 2. Silvia

  Doamne ajută să rămânem fără Coronavirus! Ducă-se în pustiu, acolo unde nu este țipenie de om, să ne lase orășelul nostru sub binecuvântarea cerească.

 3. Anonim

  Dacă nu au pacienți, la ce au mai cheltuit niște bani degeaba? Ca de obicei, să se afle în treabă. Au spălat niște bani.

 4. Anonim

  Da, corect, de la cine să se infecteze, au încuiat spitalul din start, e o mare problemă să fii bolnav în Vatra Dornei, te trimit ăștia direct la Suceava să te infestezi, pardon, să mori! Că de, au luat măsuri.

 5. Elena

  Felicitări și doamne ajută! Nici să nu avem acest virus! Doamne ajută și multă putere, sănătate, managerului și cadrelor medicale!

 6. Anonim

  Dumnezeu să se îndure în continuare de Bazinul Dornelor și să ne întoarcem cu toții la Domnul Iisus care ne poate binecuvânta în continuare și să ne păzească de acest virus.

 7. Bucovineanul

  Vatra Dornei are spital, dar mai locuiește cineva în el? Dacă nu, ce treabă are spitalul dornean cu Coronavirus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.