Știrile zilei de30 noiembrie 2021

DOCUMENT. Vatra Dornei va limita numărul de clienți din magazinele alimentare și supermarketuri

După ce a impus, începând cu data de 7 aprilie 2020, de la ora 23:00, restricționarea pe zile a accesului în municipiul Vatra Dornei a persoanelor care locuiesc în satele și comunele din Bazinul Dornelor, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Vatra Dornei se vede nevoit să ia noi măsuri pentru sănătatea cetățenilor din oraș, în contextul pandemiei de Coronavirus.

Astfel, conform Hotărârii Nr. 5 din 9 aprilie 2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Vatra Dornei a impus restricționarea numărului de cumpărători aflați concomitent în interiorul unităților de comercializare a produselor alimentare din municipiul Vatra Dornei.

Hotărârea Nr. 5 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Vatra Dornei urmează să intre în vigoare pe data de 10 aprilie 2020, de la ora 07:00, aceasta fiind aplicată pentru toate unitățile de comercializare a produselor alimentare care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Vatra Dornei, după cum urmează:

1. SC Kaufland România SCS (Str. 22 Decembrie) – maxim 50 cumpărători;
2. SC REWE (Penny Market, Str. Unirii) – maxim 25 cumpărători;
3. SC Lidl (Str. Republicii) – maxim 25 cumpărători;
4. SC Unicarm (Str. Podu Verde) – maxim 25 cumpărători;
5. SC Profi Rom Food SRL (Str. Oborului) – maxim 10 cumpărători;
6. SC Consact Comserv SRL (Non-Stop, Str. Dornelor) – maxim 10 cumpărători;
7. Celelalte unități de alimentație publică – maxim 5 cumpărători.

Hotărârea citată mai menționează că, începând cu data de 10 aprilie 2020, de la ora 07:00, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani vor avea prioritate în toate unitățile de comercializare a produselor alimentare din Vatra Dornei, în intervalul orar 11:00-13:00.

În Hotărârea Nr. 5 a CLSU Vatra Dornei se menționează că instituțiile abilitate să pună în aplicare prevederile acestei hotărâri sunt Poliția Română, Jandarmeria și Poliția Locală, conform Ordonanțelor Militare aflate în vigoare pe întregul teritoriu al României.

Nerespectarea prevederilor prezentei Hotărâri atrage sancțiuni conform articolului 9 din OUG 1/1999, cu modificările și completările ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.