Dorna Medical a participat la Expoziția Internațională pentru Industria Medicală Public Health din Ucraina

Între 1 și 3 octombrie 2019, Policlinica Dorna Medical a fost prezentă la cea de-a 28-a ediție a Expoziției Internaționale pentru Industria Medicală PH – Public Health. Evenimentul a avut loc la Centrul Expozițional Inter Expo Center din Kiev, Ucraina și a reunit sute de companii medicale din România, Ucraina și alte țări din lumea întreagă.

La târgul internațional, Policlinica Dorna Medical a fost reprezentată de Roman Boca, manager general al companiei, Tatiana Ciuntu, directoare generală, dar și de Gabriela Alexandra Blănaru, bioinginer în cadrul Centrului de Radiologie și Imagistică Dorna Medical Suceava.

La standul Policlinicii Dorna Medical, participanții au putut afla informații despre cel mai mare furnizor de servicii medicale din nordul României, precum și detalii despre echipamentul ultraperformant folosit. Fără a omite și alte locații și sectoare de activitate, Dorna Medical s-a concentrat pe prezentarea exhaustică a celui mai nou Centru de Radiologie și Imagistică Medicală al companiei, deschis la Suceava la începutul lunii mai 2019.

Unitatea medicală, la fel ca și celelalte centre ale Policlinicii Dorna Medical, este dotată cu echipament de ultimă generație la nivel internațional (RMN, computer tomograf, mamograf cu tomosinteză, aparat de radiologie digitală, ecograf cu elastografie). În plus, s-au pus bazele unei colaborări cu medicii specialiști din Cernăuți.

Atunci când a fost inaugurat Centrul de Radiologie și Imagistică Medicală din municipiul Suceava (de pe strada Universității, nr. 29), a primit „Diploma de Excelență pentru dezvoltarea afacerii și cea mai performantă investiție în domeniul sănătății din județul Suceava și Regiunea Nord-Est” din partea Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici și Mijlocii Suceava și „Premiul Special de Merit” din partea Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Companiile din România au fost invitate să participe ca expozanți la Public Health din Ucraina pentru a își promova oferta de produse și servicii din următoarele categorii: medicină generală, laboratoare și inovații în managementul medical. Atât ceilalți expozanți, cât și participanții la târg au fost impresionați de nivelul de performanță și excelență impuse în nordul țării de către Dorna Medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *