Dorneanul Andrei Dorin Rusu a fost desemnat cel mai bun atlet junior român în 2017

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, susținut de Primăria Municipiului Vatra Dornei, din județul Suceava, s-a bucurat de un an 2017 de vis, cu o mulțime de realizări și praguri propuse și depășite cu succes! Andrei Dorin Rusu, sportivul legitimat la CSM Dorna, care a reușit în anul 2017, printre altele, să își adjudece titlul de campion european la juniori I, a fost desemnat cel mai bun atlet român în 2017 la categoria juniori în cadrul Galei Atletismului Românesc.

Gala a fost organizată și s-a desfășurat joi, 18 ianuarie 2018, la hotelul Crowne Plaza din capitala României, în București. Locul al doilea cu echipa de juniori a României în cadrul Campionatului Mondial de Alergare Montană, medalia de aur și cea de bronz obținute la Campionatele Europene de Juniori I, în probele de 10.000 și 5.000 de metri, sunt doar câteva dintre performanțele reușite de atletul dornean Andrei Dorin Rusu, antrenat de profesorul Cristian Prâsneac.

„Sunt încântat de rezultatele sportivului Andrei Dorin Rusu și mă declar mândru de întreaga echipă formată din atleți pe care am ocazia să o antrenez”, a declarat pentru Monitorul de Dorna antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

Un alt sportiv dornean a fost răsplătit cu un premiu pentru rezultatele internaționale pe care le-a obținut în anul 2017. Gabriel Bularda a reușit să câștige titlul de campion european la Campionatul European de Alergare Montană și locul secund cu echipa de juniori a României la Campionatul Mondial de Alergare Montană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *