Andrei Dorin Rusu, campion european după cursa de 10.000 de metri din Italia

Joi, 20 iunie, în localitatea Grosseto din Italia s-a desfășurat prima zi a Campionatului European de Juniori I, eveniment sportiv desfășurat în perioada 20-23 iulie 2017 și la care a luat parte și sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, legitimat la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, club sportiv susținut de Primăria Municipiului Vatra Dornei.

Andrei Dorin Rusu a luat, în prima zi a Campionatului European de Juniori I, startul probei de 10.000 de metri, dorneanul pornind ca favorit de pe poziția a treia europeană. Sportivul dornean a reușit să treacă primul linia de sosire și să câștige medalia de aur, devenind astfel campion european cu un timp de 31 de minute și 8 secunde.

„Sunt fericit de rezultatul obținut de Andrei. Federația Română de Atletism a oferit condiții de pregătire timp de două luni, iar rezultatele se observă. Sâmbătă participăm și la proba de 5.000 de metri, acolo unde sperăm să obținem un loc cât mai bun”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenorul sportivului Andrei Dorin Rusu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *