A plecat după ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, la Vatra Dornei

Miercuri, 27 septembrie 2017, în jurul orelor 15:09, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Vatra Dornei, un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în comuna Poiana Stampei, a acroșat și accidentat ușor o femeie de 36 de ani, din Vatra Dornei, care se angajase să traverseze regulamentar strada pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

În urma incidentului rutier, șoferul de 38 de ani a părăsit locul accidentului fără să anunțe organele de intervenție cu privire la accident și fără să aștepte sosirea echipajelor de Poliție și Ambulanță pentru a lua toate măsurile care se impun. Poliția Municipiului Vatra Dornei a reușit să îl identifice pe șoferul autoturismului, acesta fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul de 38 de ani din comuna Poiana Stampei a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a i se rezolta probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. Femeia în vârstă de 36 de ani, accidentată pe trecerea de pietoni, s-a prezentat la cea mai apropiată unitate medicală pentru îngrijiri medicale, însă fără să rămână internată.

În urma incidentului rutier, Poliția Municipiului Vatra Dornei a întocmit un dosar penal pe numele bărbatului de 38 de ani din comuna Poiana Stampei sub aspectul săvârșirii comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Dosarul penal urmează să fie soluționat procedural.

2 comentarii publicate:

  1. Bucovineanul

    Dar de ce nu dați nume? Că doar trebuie să știe dornenii de cine să se ferească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *