Un bărbat din Vatra Dornei a distrus un aparat de jocuri mecanice după ce a pierdut o sumă de bani

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Vatra Dornei, a fost reținut de un echipaj al Poliției Vatra Dornei și încarcerat pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava după ce a creat un prejudiciu în valoare de 4.600 de lei unei săli de jocuri de noroc din localitate. Individul a distrus un aparat de jocuri mecanice după ce ar fi pierdut o sumă de bani.

Duminică noapte, 24 septembrie, bărbatul de 30 de ani din Vatra Dornei a decis să joace o sumă de bani la jocurile mecanice de noroc. La scurt timp a ajuns să își piardă banii, fapt pentru care a decis să se răzbune. A ieșit din incinta sălii de jocuri de noroc, iar după o vreme s-a întors cu un obiect contondent cu care a distrus ecranul unui joc mecanic, producând un prejudiciu în valoare totală de 4.612 lei.

Angajații societății au anunțat incidentul prin intermediul serviciului unic de urgență 112, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj al Poliției Municipiului Vatra Dornei. Agenții de poliție l-au identificat pe bărbatul de 30 de ani, acesta fiind reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de distrugere, de tulburare a liniștii publice și de port sau folosirea fără drept a unor obiecte periculoase.

Un comunicat al IPJ Suceava arată că „cercetările continuă în vederea probării activității infracționale a bărbatului în vârstă de 30 de ani din municipiul Vatra Dornei, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile preventive față de acesta”, informează Monitorul de Suceava.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *