CSM Dorna, trei medalii la Campionatul Național de Semimaraton de la Craiova

Duminică, 3 septembrie 2017, la Craiova s-a desfășurat Campionatul Național de Semimaraton pe o distanță de 21 de kilometri. Evenimentul sportiv a fost organizat de Federația Română de Atletism, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Dolj și Clubul Sportiv Municipal Craiova. Startul competiției a fost luat și de unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, și anume Gabriel Bularda.

La finalul competiției, CSM Dorna a reușit să obțină nu mai puțin de trei medalii.

Echipa de juniori formată din sportivii Gabriel Bularda, Grigore Iacob și Alexandru Miron a reușit să își adjudece primul loc al podiumului, fiind răsplătită cu titlul de campioană națională. Astfel, Gabriel Bularda, legitimat la CSM Dorna, a reușit să obțină medalia de aur la Craiova. Aceeași echipă a făcut o figură frumoasă și la tineret, acolo unde a reușit să se claseze pe locul al treilea și să obțină medalia de bronz.

Gabriel Bularda și-a dovedit capacitățile sportive și în proba individuală pe care a reușit să o termine pe locul secund, obținând astfel medalia de argint la juniori. CSM Dorna s-a întors de la Craiova cu trei medalii, una de aur, una de argint și una de bronz.

Antrenorul atletului legitimat la CSM Dorna, Cristian Prâsneac, a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Am obținut trei medalii meritate la Craiova. Gabriel Bularda a dat dovadă de seriozitate și implicare în tot ceea ce a reprezentat evenimentul de astăzi. A intrat bine în cursa individuală și a reușit să termine pe locul al doilea”.

Un alt atlet sucevean a luat parte la probele de la Craiova. Cătălin Tocilă, legitimat la LPS Suceava și antrenat de profesorul Toader Flămându, a reușit să termine pe locul al șaselea în proba de juniori.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *