Au început înscrierile pentru cea de-a șasea ediție a Cupei Aqua Carpatica la minifotbal

La Baza Sportivă Stadium Yanis din Vatra Dornei se va desfăşura, în perioada 16-24 septembrie 2017, cea de-a şasea ediţie a Cupei Aqua Carpatica la minifotbal. Competiţia este destinată doar practicanţilor de minifotbal amatori din Bazinul Dornelor (domiciliaţi în localităţile Broşteni, Crucea, Dorna Arini, Panaci, Şaru Dornei, Vatra Dornei, Dorna Candrenilor, Poiana Stampei, Coşna, Iacobeni, Ciocăneşti şi Cârlibaba).

Organizatorii permit şi accesul fotbaliştilor legitimaţi, însă doar celor din liga a cincea, fiecare echipă putând înscrie maxim zece jucători în lot. Înscrierile se pot face până pe data de 15 septembrie 2017 la Stadium Yanis din cartierul Unirii sau la magazinul MaxiSPORT din centrul municipiului Vatra Dornei, de pe aleea pietonală.

Dosarul de înscriere trebuie să conţină numele echipei şi al persoanei de contact (inclusiv cu număr de telefon), precum şi copii ale buletinelor sau certificatelor de naştere (pentru copii) ale jucătorilor din lot. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0721.177.557. Tragerea la sorţi şi şedinţa tehnică sunt programate pentru vineri, 15 septembrie 2017, orele 19:00 la Yanis Sport Pub de lângă Baza Sportivă.

Meciurile din faza grupelor sunt programate pentru zilele de 16-17 septembrie, iar faza finală se va juca în perioada 23-24 septembrie 2017. Aqua Carpatica, sponsorul competiţiei, pune la bătaie şi anul acesta premii substanţiale: locul întâi – 3.000 de lei, locul al doilea – 1.500 de lei, locul al treilea – 1.000 de lei și locul al patrulea – 500 de lei.

De asemenea, vor primi distincţii importante şi fotbaliştii care se vor remarca în mod deosebit pe durata turneului, și anume cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi golgheterul întrecerii, aceștia urmând să fie recompensaţi cu câte 200 de lei de către organizatori. Premii speciale vor fi acordate, la fel ca şi la ediţiile precedente, şi celor mai tineri dintre jucătorii care se vor evidenţia pe durata competiţiei.

Recompensată va fi şi echipa cu media de vârstă cea mai scăzută. Fondul total de premiere al acestei ediții se ridică la aproximativ 2.000 de euro. Finalele competiției sunt programate pentru duminică, 24 septembrie, de la orele 13:00. Anul trecut au fost înscrise 18 echipe, ultimele două ediţii ale Cupei Aqua Carpatica fiind adjudecate de către echipa Luceafărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *