AUDIO/VIDEO. Bărbatul de 57 de ani, dat dispărut pe 3 august, a fost găsit decedat

UPDATE pentru știrea inițială:

Petru Drobotă, bărbatul de 57 de ani, domiciliat în municipiul Vatra Dornei și dat dispărut în ziua de joi, 3 august, în jurul orelor 15:00, a fost găsit decedat pe 4 august în vecinătatea unui gater din satul Poiana Negrii, din comuna Dorna Candrenilor, conform unei informații oferite de Petru Ariciuc, director al Serviciului de Salvamont din Vatra Dornei.

Fostul director al Clubului Sportiv Școlar din Vatra Dornei, Adrian Potângă, a vorbit despre Petru D., cel care a lucrat ca îngrijitor preț de zece ani la CSȘ Vatra Dornei. Iată declarația:

„L-am cunoscut pe domnul Petru, a lucrat la Clubul Sportiv Școlar Vatra Dornei ca îngrijitor vreme de zece ani. Era un om bun la toate. Din ianuarie 2017 a intrat în șomaj. Mai mult de atât nici nu știu ce să văd spun! Îmi pare așa de rău că am auzit astfel de vești legate de dumnealui. A fost un om bun, nu poți spune un lucru negativ despre el în astfel de momente. Știu că spunea că vrea să trăiască 104 ani și uitați ce s-a întâmplat. Cred că a decedat din cauza caniculei sau poate că a băut ceva, dar nu cred că s-a petrecut niciun fel de eveniment care să ducă la deces”, au fost cuvintele fostului director CSȘ Vatra Dornei.

Știrea inițială:

În data de 3 august 2017, în jurul orelor 15:00, a fost semnalată dispariția unei persoane de sex masculin, în vârstă de 57 de ani, cu domiciliul în municipiul Vatra Dornei prin intermediul numărului unic de urgență 112, dar și direct la Serviciul de Salvamont din Vatra Dornei. Bărbatul a fost văzut ultima dată pe 2 august în satul Poiana Negrii din comuna Dorna Candrenilor.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *