VIDEO: Tibi Ușeriu a revenit în România după câștigarea cursei 6633 Arctic Ultra

Tibi Ușeriu, sportivul bistrițean care a reușit să câștige pentru a doua oară consecutiv unul dintre cele mai grele competiții de alergare din lume, 6633 Arctic Ultra, a revenit în România în noaptea de miercuri sre joi, 22 spre 23 martie 2017, după un zbor din Canada până pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca. La ieșirea din aeroport, sportivul a fost întâmpinat de câteva zeci de persoane care l-au urmărit, dar și de presă, familie și apropiați.

„La o competiție de genul acesta nu te aștepți să mergi și să te întorci sănătos. Am avut degerături undeva în a treia zi, dar până la urmă am reușit să le gestionez și să ajung până la final. Cred că cel mai dificil a fost startul, când mi-am dat seama ce mă va aștepta în următorii kilometri. A fost dificil și mi-am dat seama că de fiecare dată este tot mai greu. Cred că am instinct de supraviețuitor, sunt spontan și de obicei rezolv problemele chiar dacă nu sunt pregătit”, a declarat Tibi Ușeriu imediat după ieșirea din aeroport.

În semn de susținere și apreciere pentru performanța realizată în cadrul concursului sportiv 6633 Arctic Ultra de la Cercul Polar, patru tineri din județul Cluj au alergat din Piața Unirii până la Aeroportul Internațional pe o distanță de circa 8,5 kilometri. Mai mult de atât, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a hotărât premierea lui Tibi Ușeriu cu suma de 25.000 de lei pentru performanța realizată în urmă cu doar câteva zile.

fotografie din articol via pagina de Facebook a Tășuleasa Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *