Foresta Suceava – Politehnica Timișoara, scor 2-2 după un meci spectacol pe Areni

Foresta Suceava a jucat primul meci oficial al anului 2017 pe 25 februarie, împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara, care au sosit la Suceava cu gândul la o revanșă, după ce în turul ligii secunde Foresta a câștigat în fața timișorenilor cu scorul de 3-2. De această dată, pe stadionul Areni s-a ajuns doar la o remiză, scor 2-2, după un meci spectacol pus în scenă de ambele echipe.

Vezi rezumatul VIDEO al meciului dintre Foresta și Poli Timișoara:

Primul gol al partidei a venit de abia în repriza a doua, după ce în prima repriză Foresta Suceava a primit un penalty pe care n-a reușit însă să-l fructifice. Timișorenii au reușit să deschisă scorul de abia în minutul 54 prin Birău, sucevenii reușind să dea replica după 11 minute, marcând prin Stănescu.

Foresta Suceava reușea să revină în meci în minutul 77, printr-un gol marcat de Dumitriu. Scorul avea să fie 2-2 după doar câteva minute, când Bădăuță reușea să marcheze pentru ASU Poli Timișoara în minutul 85. Scorul avea să rămână neschimbat până la finalul partidei jucate pe stadionul Areni.

După egalul cu Poli, Foresta Suceava urcă un loc în clasament, trecând peste Luceafărul Oradea, până pe poziția a opta, cu 27 de puncte. ASU Poli Timișoara rămâne pe locul al 14-lea, cu un total de 20 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *