Sportivii de la CSM Dorna și-au adjudecat patru medalii cu ocazia Cupei 1 Decembrie

În fiecare an, Direcția Județeană de Sport și Tineret Bacău, în colaborare cu Asociația Județeană de Atletism Bacău, organizează evenimentul sportiv „Cupa 1 Decembrie”, competiție destinată juniorilor I, II și III. La ediția din anul 2016 au participat 368 de sportivi de la 43 de cluburi din România; 185 de fete și 183 de băieți.

cupa_bacau_1_decembrie

Concursul s-a desfășurat în perioada 3-4 decembrie 2016, în cadrul a două reuniuni. Sportivii Clubului Sportiv „Dorna” Vatra Dornei, club sprijinit constant de către Primăria Municipiului Vatra Dornei, au luat parte la acest eveniment sportiv, reușind să aducă acasă mai multe medalii. Daniel Claudiu Mihăescu a câștigat probele de 800 de metri și 1.500 de metri. Sportivul dornean Alexandru Miron a reușit să se impună în proba de 3.000 de metri și să se plaseze pe locul secund în cadrul probei de 1.500 de metri.

Antrenorul atleților de la CSM Dorna, Cristian Prâsneac, a declarat la finalul evenimentului sportiv de la Bacău: „Sunt extrem de încântat de rezultatele sportivilor mei, care se află într-o perioadă de aglomerare. Cel mai greu examen pentru clubul dornean va fi în ziua alegerilor parlamentare, pe 11 decembrie 2016, atunci când Andrei Dorin Rusu participă la Campionatul European de Cros desfășurat în Sardinia, în Italia. Acesta are un obiectiv important, propunându-și să ocupe unul dintre locurile 1-8”.

La sfârșitul săptămânii viitoare, la București se va desfășura evenimentul Cupa de Iarnă, organizată în sală, acolo unde vor fi prezenți atât Alexandru Miron, cât și Gabriel Bularda și Daniel Claudiu Mihăescu. Aceștia vor lua parte la probele de 800 de metri, 1.500 de metri și 3.000 de metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *