VIDEO: a vrut să facă un grătar pe malul râului Dorna, însă a sfârșit înecat

O persoană, cu domiciliul în municipiul Vatra Dornei, s-a înecat astăzi, 22 iunie, în râul Dorna, acolo unde a mers la scăldat împreună cu un prieten. Din informațiile pe care le avem până în momentul de față, cele două persoane implicate în această poveste se aflau sub influența alcoolului.

Cele două persoane au coborât pe malul râului Dorna, în zona stațiunii, cu intenția de a face un grătar și de a se scălda în apa care traversează municipiul. Potrivit unui martor, una dintre persoane ar fi vrut să intre în apa râului Dorna din dorința de a se răcori. Acesta a fost atras însă de curenți.

Văzând situația în care se află prietenul său, colegul de pahar a încercat să îl salveze, dar, din păcate, nu a mai putut face nimic. La fața locului s-au deplasat echipajele de urgență ale ISU Vatra Dornei, alături de Serviciul de Ambulanță și Poliție, care au încercat salvarea bărbatului de la moarte, însă fără vreun rezultat.

Echipajele de urgență ajunse la fața locului au efectuat căutări aproximativ 20 de minute, corpul neînsuflețit al bărbatului fiind mai apoi găsit la o distanță de circa 500 de metri de locul în care cei doi au coborât la malul apei, în zona autogării din oraș.

Echipajele SMURD și Ambulanță au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes, astfel că nu au mai putut decât să declare decesul. Smurd alături de ambulanță au încercat resuscitarea acestuia, dar nu au reșit decât să decalre decesul.

7 comentarii publicate:

  1. Anonim

    Sunt una din surorile acestui baiat si am o doleanta mi se pare ca declaratia domnului nu este coerenta mai mult cunoscandul PE fratele meu chiar si un pic baut nu SAR FI aruncat niciodata in APA findca stia ca nu are cunostintele inotului.am crescut impreuna si lam vazut chiar si dupa anumite chefuri …era persona care nu SAR FI riscat niciodata ASI mai vrea sai raspund domnului ca indiferent de rasa infatisarea sau statutul sociale al fiecaruia dintre noi nu avem dreptul de a jigni PE nimeni mai ales o persona trecuta in nefiinta!!!!!considerato ca pol.Vatra Dornei ar trebui sal investigheze mai .mult PE acest domn!!!!!!!care acum spune cai era prieten IAR a poi ca nul cunoaste !!!!!v-asi ruga sa ma tineti la curent findca mai noi jurnalisti au devenit detectivii CEI mai buni va las adresa mea de e-mail nu inainte de ai spune domnului ca sa se gandeasca mai bine cand de trezeste din mahmureala si sai zica tatalui meu abevarul findca a corupt o persona portando la rau asa cum era zaluda va multumsc si chiar puteti edita declaratia mea findca tatal meu sufera enorm de mult!!!!!!!!Dumnezeu sal odihneasca nu unità frate te vom iubi meru!!!!!!chisciucelena@gmail.com

  2. Anonim

    Doamne fereste ar trebui ca acest individ cate se afla cu el ar trebui sa spuna tot politia din dorna sa fc mai multă investigati si sa nu lase asa treaba

  3. Mihaiela Barsan

    Ne pare nespus de rau ca s-a intamplat cu Lutu. Eu si familia mea va uram condoleante.
    Mihaiela Barsan

  4. Mihaiela Barsan

    Mama (Nusa), care e in moment la mine in Germania, isi exprima de asemenea regretul fata de ceea ce s-a intamplat cu Lutu si doreste familiei multa putere sa depaseasca aceste momente de intristare.

  5. Luciano Onesemiuc

    ma numesc onesemiuc lucian si sunt fratele acestui om care dintro prostie sia pierdut viatza acum ce ma frapeaza cel mai tare este faptul k atatia oameni lau vazut de pe pod cum plutea pe apa si din ce am vazut in videoclip apa nu era asa de mare.. si cu toate astea nimeni nu a intervenit, si nu inteleg de ce a durat atat de mult pana lau gasit pompierii…eu daca as fi fost acolo si vedem indiferent ce persoana nu ca e vorba de fratele meu tot interveneam.. dar asa a devenit oamenii secolului asta daca vede ceva scoate tel sa filmeze ca sa aiba ce pune pe net dar nu sa intervina pt a salva viatza cuiva.. nu vreau sa invinovatesc pe cineva dar ma doare faptul ca parintzi mei sunt f bolnavii si au fost distrusi de aceasta tragedie… asa cum a fost el nu merita sa moara asa.. nu merita moartea asta cruda.. d zeu sal ierte si sa se odihneasca in pace….adio frate pt totdeauna…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *