La Vatra Dornei, Ziua Mondială a Zăpezii a ajuns la a patra ediție consecutivă

Pârtiile din întreaga țară vor deveni, pe 18 ianuarie, locurile perfecte pentru petrecerea celei mai mari sărbători dedicate zăpezii, denumită Ziua Mondială a Zăpezii. Evenimentul se va desfășura în același timp în peste 500 de stațiuni montane și va angrena în jur de 500.000 de participanți din 43 de țări. Stațiunea Vatra Dornei face și ea parte din evenimentul sportiv pentru al patrulea an consecutiv, manifestările debutând încă din ziua de 17 ianuarie cu Concursul Național de Schi al Palatelor și Cluburilor Copiilor, începând cu ora 10:00.

world_snow_day

Ziua de duminică, 18 ianuarie, va debuta cu o oră gratuită de snowtubing pentru copii, între 9:00 și 10:00, oferită de Centrul BANU, urmând lecții de schi gratuite, oferite de instructorii EuroSki Vatra Dornei până la ora 12:00. De la orele 12 și 17, pe pârtia Veverița copiii vor putea urca gratuit cu teleschiul.

De la orele 13:00 și 15:00, instructorii EuroSki vor oferi lecții gratuite de schi și snowboard pentru juniori, copii și adulți, urmând ca orele 14:00 să dea startul Cursei Mascotelor. De la orele 15:00 și 16:00, Centrul BANU va oferi închiriere gratuită de echipament, evenimentul sportiv sfârșindu-se cu încă o oră de snowtubing gratuit, de la 18:00.

Snow World Day are ca parteneri Federația Internațională de Schi, Primăria Vatra Dornei, Centrul BANU, Școala EuroSki, AJSPT Suceava, iar ca parteneri media Eurosport, iTour, Discover Bucovina și Orion Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *