Liceul ”Ion Luca”, în prima jumătate a clasamentului liceelor la nivel național

Siteul specializat admitereliceu.ro a realizat un clasament al liceelor din ţară, pentru anul şcolar 2014-2015, ţinând cont de mediile cu care absolvenţii de gimnaziu au fost admişi la aceste licee (50%) şi rezultatele examenului de bacalaureat din 2014 (50%). Referitor la unitățile școlare din Bazinul Dornelor, Liceul Teoretic ”Ion Luca” din Vatra Dornei ocupă locul 353 din cele 1.148 incluse în clasament, în timp ce Liceul Tehnologic ”Vasile Deac” și-a adjudecat locul 741. Mai mult de atât, Grupul Școlar Agricol din Dorna Candrenilor ocupă locul 600.

Pentru județul Suceava, cele mai bune poziționări în clasamentul realizat de siteul admitereliceu.ro aparțin Colegiului Național ”Petru Rareș„ din Suceava, ocupând poziția 34, Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” din Suceava, ocupând locul 48, și Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, ajuns pe poziția 57. La nivel național, primele trei locuri au fost adjudecate de Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti, Colegiul Naţional din Iaşi şi Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova.

3 comentarii publicate:

  1. danut

    VA ROG SA REVENITI CU URMATOARE CORECTIE: LICEUL ,,ION LUCA” SE AFLA IN PRIMA TREIME A CLASAMENTULI LA NIVEL NATIONAL!

  2. Anonim

    De ce nu faceti un articol despre educatoarele care ,, educa,, viitoarea generatie? Cum ar fi, spre exemplu, educatoarea Adriana Cuciureanu a carei cea mai inalta,,calitate,, e minciuna, care a absolvit bacalaureatul cu nota 5 – ceea ce ii confera un surplus de incredere si …,,facultate,, facuta la fara frecventa; o educatoare care admolesteaza copiii psihic!

  3. Iosep Mihaela

    Persoana care cunoaste atat de bine educatoarele din gradinita si doreste un articol despre acestea, este invitata sa ia legatura cu directorul institutiei, cu atat mai mult cu cat se refera doar la calitatile unui singur cadru didactic. In general, oamenii de buna credinta sunt deschisi si spun lucrurilor pe nume, nu se ascund sub un anonimat care nu le face cinste.Sunteti invitat domnule/ doamna sa veniti la fata locului macar pentru a-mi explica o notiune utilizata de catre dumneavoastra- ma refer la ” ADMOLESTARE PSIHICA”. Ca sa va scot din ceata, cuvantul ”admolestare ”nu exista in DEX. Hotariti-va intre admonestare si molestare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *