Știrile zilei de4 decembrie 2023

Livia Doboș și Șerban Tunsu au câștigat Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic „Liviu Suhar” din Iacobeni

iacobeni

În ultima zi din octombrie, clubul minier din Iacobeni a găzduit ediția de anul acesta a Balului Liceului din localitate, 14 elevi de clasa a noua întrecându-se într-un concurs plin de inventivitate, spontaneitate și multe râsete, atât din partea pubicului, cât și a participaților. Juriul ediției de anul acesta a fost format din Angelica Fădor, primar al comunei, Rodica Costiuc, director, profesorii diriginți Camelia Filipiuc și Mihai Danea, reprezentanții elevilor, Andra Volosciuc și Vasile Macoveiciuc, în timp ce comitetul părinților a fost reprezentat de către Alina Damaschin.

Momentul de început al spectacolului, unul dedicat toamnei și roadelor bogate, a aparținut prichindeilor Alexandra Cărăușu și Albert Popa, care au presărat pe scenă multe frunze, tocmai ca acest covor să le fie de folos concurenților care așteptau să își facă apariția în fața publicului. Perechile finaliste au fost formate din Alexandra Surpat și Robert Pahome, Elisabeta Olexiuc și Iulian Onofreiciuc, Mariana Arseniuc și Șerban Tunsu, Valentina Burlacu și Alexandru Moroșan, Livia Doboș și Gabriel Penteleiciuc.

Preț de nouă probe, aceștia s-au întrecut în a impresiona juriul, dar și pe cei din public, deoarece, la final, s-a acordat și un premiu de popularitate, decis în urma votului celor care au ocupat locurile din sala de spectacol. Nu au lipsit tradiționalele probe de cultură generală, aptitudini și dans, dar și unele surpriză, precum cele de recunoscut țara după elementele caracteristice proiectate pe ecran și câte un instrument după melodiile care au rulat pe fundal sau cele de îndemânare și perspicacitate (sfoara încâlcită, darț cu baloane, piramida de pahare de plastic, proba lingurii sau a pescuitului de rațe din lighean).

Momentele artistice au fost susținute de către solistele Camelia Lucescu, Loredana Costea și Bianca Doboș, dar și de dansatorii Eduard Rusu și cei ai Ansamblului „Dorna Dorului”. La final, cei mai buni au fost Livia Doboș și Șerban Tunsu, premiile de popularitate ajungând la Mariana Arseniuc și Iulian Onofreiciuc.

„Copiii s-au străduit mult în ultimele săptămâni și le mulțumesc pentru dăruire. Mă bucur că a ieșit totul bine și că cei mici au avut parte de o primire frumoasă în școala noastră”, ne-a mărturisit Camelia Filipiuc, diriginte la clasa a XII-a A și una dintre cele mai iubite cadre didactice din școală!

La rândul său, Angelica Fădor, primarul comunei, a venit și cu o precizare foarte importantă: „Viitoarea ediție a Balului Bobocilor va fi organizată într-o sală nouă, căminul cultural urmând să intre în ample lucrări de modernizare și reabilitare, ce urmează a fi finalizate până pe 15 septembrie, anul viitor! Îi felicit pe copii și profesorii diriginți pentru organizare, a fost un eveniment reușit”. After party-ul a fost găzduit de Club MAXX din localitate.

Explicație foto: câștigătorii Balului, împreună cu prezentatorul evenimentului, Doru Bighiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *