Știrile zilei de27 ianuarie 2022

Doi dintre sportivii sălii Power Gym participă la Cupa Federației de Culturism

Doi dintre sportivii legitimați ai Federației Române de Culturism și Fitness, membri ai sălii Power Gym din municipiul Vatra Dornei, urmează să participe pe 21 noiembrie 2015 la Cupa Federației Române de Culturism și Fitness. Evenimentul sportiv este găzduit de Sala „Grigore Silasi” din Beclean, județul Bistrița Năsăud.

Petrea Lăcătușu și Daniel Cacina, coordonați de antrenorul Stelian Potîngă au la activ un număr mare de evenimente sportive bifate pe calendarul competițional al ultimilor patru ani. În 2011 au participat la Campionatul Național, Petrea Lăcătușu obținând locul secund la categoria seniori 80 kg. Tot în 2011, la Campionatul Național organizat în județul Bistrița-Năsăud, Petrea Lăcătușu a terminat pe locul cinci la aceeași categorie.

culturism_dorna

În anul 2012, la Campionatul Național (Brăila), Petrea Lăcătușu și-a adjudecat primul loc la categoria seniori 85 kg. În cadrul Campionatului Național, organizat la Reghin, tot Petrea Lăcătușu a terminat pe locul al cincilea la aceeași categorie, seniori 85 kg. În noiembrie 2012, în cadrul Cupei României, Petrea Lăcătușu a terminat pe locul secund la seniori 90 kg. În octombrie 2015, Daniel Cacica a terminat pe locul secund proba juniorilor 75 kg, în cadrul Cupei României, gâzduită de Sâncraiu de Mureș.

Oricine dorește să vadă cu proprii ochi cum arată incinta Clubului Sportiv Putere Fitness din Vatra Dornei și să admire un istoric al celor 20 de ani de activitate în culturism și fitness, poate să viziteze oricând clubul, situat pe strada Vasile Litu, în spatele Băncii Comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.