CSM Dorna a urcat pe primul loc în clasament după victoria împotriva Progresului, cu 3-1

CSM Dorna s-a impus în meciul de fotbal al etapei a opta, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 împotriva echipei Progresul Frătăuții Vechi. Scorurile înregistrate în această etapă sunt de partea echipei dornene, rezultatul negativ înregistrat de Rapid II Zimbrul Siret fiind de folos pentru distanțarea la patru puncte a liderului față de ocupanta locului secund din clasamentul din Liga 4.

În celelalte partide, Viitorul Verești a câștigat meciul cu Bradul Putna cu scorul de 11-0, CS Gura Humorului a terminat jocul cu Victoria Vatra Moldoviței cu 12-1, Șomuzul Preutești a marcat șase goluri în poarta celor de la Bucovina II Milișăuți, scor final 6-0, iar Viitorul Liteni a bătut acasă Moldova Drăgușeni cu scorul de 10-3. Alte rezultate din această etapă sunt următoarele:

CSM Dorna – Progresul Frătăuții Vechi (scor 3-1)
Șomuz Fălticeni – Rapid CFR II Zimbrul Siret (scor 4-2)
Recolta Fântânele – Știința Vicovu de Sus (scor 1-0)

CSM Dorna se menține pe primul loc, cu 22 de puncte, fiind urmată de Progresul Frătăuții Vechi și Rapid CFR II Zimbrul Siret, ambele cu câte 18 puncte. Următoarele locuri sunt ocupate de Știința Vicovu de Sus, Viitorul Liteni, Șomuzul Preutești, Recolta Fântânele și Șomuz Fălticeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *