Știrile zilei de5 decembrie 2023

EXCLUSIV! Într-un final, aleșii s-au decis! Serbările Zăpezii vor începe pe 14 februarie! Program complet!

serbari2

După ce au fost vehiculate alte două variante, 1 și 8 februarie, în Ședința Ordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a decis ca cea de-a XXXI-a ediție a Serbărilor Zăpezii să înceapă vineri, 14 februarie! Vă prezentăm programul oficial, cu precizarea că vă vom oferi informații în timp real, în varianta unor mici modificări! Și ediţia de anul acesta va avea loc în Parcul Municipal Vatra Dornei, în spatele Cazinoului, în vecinătatea Izvorului Santinela!

Primarul Ilie Boncheș a declarat pentru www.monitoruldedorna.ro că s-a modificat data din dorința de a suprapune Serbările cu competițiile de sanie pe pistă naturală, găzduite de Vatra Dornei în perioada 16-23 februarie. Condiţiile meteo anunţate au permis organizarea şi a celui de-al treilea weekend de distracţie, la începutul lunii martie, pe scena amplasată în Parcul Municipal.

Vineri, 14 februarie (Parcul Municipal)
19.00 – Valentine’s Day – Discotecă în aer liber
Michael Star

Sâmbătă, 15 februarie (Parcul Municipal)
18.00 – Rawanne
Marina
Alessia
Artis BAND
SORE

Duminică, 16 februarie (Parcul Municipal)
15.00 – Ansamblul „Plaiurile Dornelor”
Mădălina Candrea
Junii Mureşului
ALEXANDRU JIDVEIANU
MARIUS ZGÂIANU şi Străjerii Bucovinei

Sâmbătă, 22 februarie (Parcul Municipal)
18.00 – Michael Star
Acces
LORA
SEMNAL M
AMI
Focuri de artificii

Duminică, 23 februarie (Parcul Municipal)
15.00 – Ansamblul „Poieniţa” Poiana Ştampei
Ilioara Ştefănel
Miruna şi David Ţăran
Ansamblul „Balada” Bistriţa
CĂLIN BRĂTEANU
Daiana Ivaşcu şi Ansamblul „Dorna Dorului” (Corina Hodiş Irod, Ionel Chiruţă, Petronela Coca, Mărioara Nichituş, Maria Toma Urzică)
ADRIANA BUCEVSCHI

Sâmbătă, 1 martie (Parcul Municipal)
19.00 – Michael Star
Nord-Est
ALINE EREMIA ( de la Lala Band)
DEEPCENTRAL

Duminică, 2 martie (Parcul Municipal)
15.00 – Ansamblul „Brăduleţul” Dorna Arini
Pamfil Roată
Ansamblul „Arcanul” Suceava
Elisa Hechelciuc
Ansamblul „Ciobănaşul” şi Maestrul Cristi Năstase

Prezintă: Doru BIGHIU

OBSERVAŢIE:
Organizatorii, Primăria şi Consiliul Local Vatra Dornei, îşi rezervă dreptul de a face schimbări de ultimă oră în program. Orele de începere ale concertelor sunt prezentate cu titlu informativ, putând exista modificări ale ordinii, în funcţie de condiţiile meteo şi de necesităţile artiştilor.

4 comentarii publicate:

  1. L74

    Inainte vreme erau doar 3 zile ,de dimineata pana seara, cu spectacole de calitate si artisti de prima mana , iar orasul era full de turisti de nu aveai unde arunca un bat. Acum Serbarile Iernii au devenit doar un kitsch palid a ceea ce a fost odata cu spectacole aburite, cu toate pipitele si necunoscutii care fac orice sa castige si ei un ban de pe urma unor asa zise spectacole. Pacat ca artistii adevarati se aduc doar in campaniile electorale cu scopul de a obtine voturile dornenilor.

  2. insecticid

    La cum se topeste zapada vor fi serbarile noroiului. Nu am vazut nici un reportaj la televiziunile nationale despre Serbarile zapezii.

  3. romanul

    Ham … si, vor fi „competitii cu … schiuri si sanii pe rotile”, cum naiba, nu au hotarat aceste zile de serbari ale zapezii cand, zapada era la ea acasa in Dorna, si nu acum, cand … incet, incet, pleaca … , este o noutate … NU !!!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *