ACS Iomy a ajuns până în sferturile de finală la turneul „Fotbal a la Cluj”

Grupa de copii 2007 ai echipei ACS Iomy Vatra Dornei au participat între 29 noiembrie și 1 decembrie la turneul de fotbal pentru juniori „Fotbal a la Cluj”, competiție sportivă care și-a jucat toate meciurile în sală. La categoria de vârstă la care a participat echipa dorneană s-au înscris 16 echipe, ACS Iomy fiind în grupa B, alături de CFR Cluj, ACS Speranța Târgu Mureș și ACS Juniorul Cluj.

Echipa pregătită de profesorii Ionel Nemeș și Mihai Vizitiu a avut un început foarte bun de turneu, reușind două victorii consecutive: 2-0 cu ACS Speranța Târgu Mureș și 5-3 cu ACS Juniorul Cluj. Seria perfectă de partide câștigate a fost oprită de înfrângerea cu CFR Cluj, scor 6-0, echipa din Vatra Dornei reușind să ajungă până în sferturile de finală, acolo unde au întâlnit ISCT Câmpia Turzii.

acs_iomy_fotbal_a_la_cluj

Deși au avut o evoluție bună în fața echipei întâlnite, meciul dintre ACS Iomy și ISCT Câmpia Turzii s-a terminat cu scorul de 1-2. Meciurile de clasament au mai adus două înfrângeri pentru dorneni, în meciul cu CFR Cluj pierzând la loviturile de la 7 metri cu scorul de 2-1, acolo unde fiecare echipă a bătut câte trei lovituri. Ultimul meci pentru clasament, împotriva celor de la Alma Sibiu, s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru sibieni, ACS Iomy clasându-se pe locul al 8-lea.

Lotul de jucători deplasat la turneul din Cluj a fost format din Marius Moldovan, FLavius Cohal, Matei Crăciun, Cezar Odochian, Dani Herșcovici, Iustin Pintescu, Robert Silion, Alex Nacu și David Stolarciuc, lot condus de profesorii Ionel Nemeș și Mihai Vizitiu.

Antrenorii echipei deplasate la Cluj s-au declarat mulțumiți de rezultatele înregistrare, importantă fiind evoluția individuală a copiilor, care reușesc să se afle într-o continuă creștere, datorită pregătirii profesioniste de care beneficiază la club. De joi, 3 decembrie, întreaga grupă va reveni la antrenamente, pregătindu-se următorul turneu la care vor lua parte, și anume Cupa „Moș Crăciun”, organizat între 19 și 21 decembrie la Suceava. Echipa dorneană se va prezenta cu grupele de vârstă 2007 și 2008.

Mulțumirile pentru această deplasare merg către Aqua Carpatica, SC Firlondri SRL, SC Little Star SRL și Primăria Vatra Dornei pentru încrederea și sprijinul acordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *