Un dornean în vârstă de 19 ani, ucis în stil mafiot în Italia

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Vatra Dornei, județul Suceava, a fost ucis în Italia, la mijlocul lunii iulie 2015. Conform presei din Peninsulă, tânărul a fost ucis în stil mafiot, fiind împușcat în piept și lăsat să-și dea ultima suflare pe una din liniile de cale ferată din gara din Milano. Presa italiană spune că dorneanul datora câteva sute de euro și că autorii au fost arestați de carabinieri după patru zile de la incident.

Tânărul sucevean, Iulian Răzvan Laszlo, a plecat în Italia la începutul lunii iunie, la mama sa. Una dintre prietenele lui, a declarat că adolescentul plecase în străinătate pentru a-și găsi un loc de muncă și pentru a își face o viață mai bună decât cea pe care o avea în țară. Însă planul său nu a decurs chiar așa, tânărul implicându-se în afaceri dubioase cu mai multe persoane din Milano, de origine italiană, acestea fiind și persoanele cărora le datora suma de bani.

Mai mult de atât, presa din Peninsulă spune că tânărul sucevean ar fi avut programată în ziua crimei, o întâlnire cu doi dintre membrii grupării italiene. Agresorul a venit însoțit de un adolescent în vârstă de 16 ani, de origine libiană, acesta fiind și autorul teribilei crime. Cei doi au fugit de la locul faptei cu un tren și au fost prinși după câteva zile într-o localitate aflată la circa 400 de kilometri de orașul italian.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *