Gabriel Bularda și Andrei Leancă, pe podiumul a două competiții de atletism

Sâmbătă, 30 mai, în stațiunea Băile Băișoara, s-a desfășurat Maratonul Internațional „Apuseni” de Alergare Montană, acolo unde sportivul legitimat la CSM „Dorna” Vatra Dornei, Andrei Leancă, a reușit să ocupe primu loc, în proba de semimaraton, la o distanță de cinci minute față de cel de-al doilea concurent sosit la linia de finish.

Pentru Leancă urmează o competiție destul de dificilă, și anume prima etaă de Grand Prix de Cupă Mondială, ce urmează să aibă loc în Slovenia, în localitatea Zelezniki.

Gabriel Bularda și Claudiu Mihăescu, evoluție bună în capitală

Sâmbătă și duminică, în capitală, s-a desfășurat Campionatul Național Școlar, la finalul competiției sportivi de la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei obținând rezultate excelente. În proba de 5000 de metri, Gabriel Bularda a făcut o cursă foarte bună, clasându-se pe locul al treilea. Claudiu Daniel Mihăescu a terminat proba de 1500 de metri pe locul al șaselea, asigurându-și baremul pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European, care urmează să se desfășoare în Georgia.

„Era de așteptat ca Andrei Leancă să se impună în proba de semimaraton. Pentru el a fost un antrenament pentru Campionatul European de Alergare Montană, de la Porto Moniz, din Portugalia, de pe 4 iulie. O cursă frumoasă a făcut Claudiu Daniel Mihăescu la București, care a confirmat că e în formă bună. De asemenea, Gabriel Bularda m-a surprins din nou, urcând pe locul al treilea al competiție. Mulțumiri Primăriei Vatra Dornei pentru sprijinul acordat”, a spus Cristian Prâsneac la finalul competiției din capitală.

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *