VIDEO/FOTO: Un bărbat și o femeie au murit într-un accident auto, la Neagra Șarului!

Un accident rutier teribil a avut loc în localitatea Neagra Șarului din comuna Șaru Dornei, marți, 26 mai, în jurul prânzului. Două persoane, un bărbat și o femeie, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a plonjat de pe șosea în curtea unui concetățean și a lovit o anexă a casei, din cauza vitezei excesive. Cele două victime nu au avut nici o șansă de supraviețuire, fiind scoase decedate de către echipa de descarcerare dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Mai multe fotografii pot fi văzute la finalul articolului!

accident_neagra_sarului_2

Cumplitul accident a avut loc în jurul prânzului, pe drumul județean 174F, pe raza comunei Șaru Dornei, localitatea Neagra Șarului. În mașina, marca VW Passat, se aflau Constantin Pața, în vârstă de 65 de ani, și concubina acestuia, Marinela Danea, în vârstă de 53 de ani. Cei doi se deplasau pe direcția Neagra Șarului – Gura Haitii, iar din cauza vitezei excesive, după o curbă deosebit de periculoasă, conducătorul auto nu a mai reușit să păstreze controlul autoturismului, ieșind cu mașina de pe carosabil.

ATENȚIE! Conținut video care vă poate afecta emoțional, conținut explicit!

Toate încercările șoferului de a redresa mașina, după intrarea în balans, s-au dovedit a fi inutile, ajungând mai apoi să rupă un gard de lemn și să se oprească în curtea unui concetățean, Gavril Tănase, autoturismul izbindu-se într-o anexă, bucătărie de vară. Agenții de poliție nu au dat un verdict clar în privința cauzei accidentului auto, însă din spusele unor voci, se pare că șoferul circula cu viteză excesivă. Deocamdată, nu se știe dacă șoferul ar fi consumat băuturi alcoolice, aspecte de acest gen urmând a fi stabilite cu ocazia necropsiei.

accident_neagra_sarului_3

accident_neagra_sarului_2

accident_neagra_sarului_5

accident_neagra_sarului_4

fotografii și informații via MonitorulSV.ro

2 comentarii publicate:

  1. Tepes

    Ma fraților polițiștii din Neagra sunt niște gaini.Sefu de post Arsene e ocupat cu cerșitul de materiale pe la firmele din comuna pentru casa pe care i-am făcut-o tot patronii din zona.Chiar nimeni nu vede ce e în comuna aia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *