În luna aprilie, câinii și pisicile dornenilor beneficiază de sterilizări gratuite

Municipiul Vatra Dornei, beneficiază, pentru a treia oară în acest an, de o nouă campanie de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor cu și fără stăpâni, din Vatra Dornei și din zonele limitrofe. Evenimentul va avea loc în zilele de 17 și 18 martie, campania desfășurându-se în incinta Stadionului Municipal Vatra Dornei, fiind susținută în întregime de Asociația Romania Animal Rescue, cu ajutorul unor sponsori din străinătate.

Conform informațiilor oferite de organizatori, se vor steriliza un număr de aproximativ 50 de patrupede, după înscrierea în prealabil la numărul de telefon 0744.602.699 sau la Hotelul Carol din strada Republicii din localitate, la fel cum s-a întâmplat și la finalul lunii martie.

„Așteptăm dornenii să își sterilizeze prietenii patrupezi, să profite de această campanie gratuită și de profesionalismul echipei de medici”, a transmis Roxana Pasat, coordonatoarea programului de sterilizări.

Aceasta a mai amintit faptul că legile aflate în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2015, prevăd amenzi de până la 10.000 de lei posesorilor de câini de rasă comună, fără microcip, nesterilizați și neînregistrați în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *