IN MEMORIAM: Profesor OLGA PINTILIE

Sufletele alese te împing spre culmi, spre o purificare a spiritului. Suflet ales a fost și doamna profesoară Olga Pintilie, om care și-a dedicat întreaga viațǎ elevilor, împingându-i spre vârfurile propriilor lor ființe.

Un om educat, manierat, rafinat, dar și cu un simț al umorului de care dispunea din plin, umor care nu era altceva decât un bun simț care dansa. Se știe cǎ un profesor de excepție este acela care face ca lucrurile grele sǎ parǎ ușoare, iar doamna profesoarǎ nu a făcut acest lucru doar cu matematica, ci și cu problemele sau provocările vieții care îi copleșesc uneori pe cei tineri, pe colegi, sau chiar pe oamenii cu care mai interacționa în micuța noastrǎ comunitate.
Ne-a insuflat tuturor încredere și curaj, ne-a învățat cǎ toate nu sunt altceva decât o aventurǎ de dragoste cu necunoscutul.

Un mare MULȚUMESC acestui suflet ales, pentru tot acest dialog armonios pe care l-a avut cu tinerii din zeci de generații, dar și pentru faptul cǎ ne-a învățat cǎ viața este o călătorie de care trebuie sǎ ne bucurăm.

Drum lin către îngeri, iubitǎ doamnǎ profesoarǎ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *