Vatra Dornei – locul 2 în topul destinațiilor Clubului Presei de Turism – FIJET România.

Stațiunea Vatra Dornei ocupă locul 2 într-un clasament al destinațiilor de turism, în acest top întocmit de către Clubul Presei de Turism – FIJET România, depășind locații precum Iași, Sulina, Jurilovca sau Borsec. Municipiul Vatra Dornei a fost propus de către Ștefan Baciu, redactor la Radio România Internațional, președinte Clubul Presei de Turism – FIJET România.
Anul acesta topul este condus de către Rimetea din județul Alba. Premiile vor fi decernate în cadrul galei care va fi organizată la Târgul de Turism al României de la Romexpo, ce se va desfășura între 15-18 februarie.

Redeschiderea Cazinoului Băilor din Vatra Dornei este un mare câștig pentru turismul din Bucovina. Marea atracție este, cu siguranță, sala centrală, cu ornamente refăcute după imagini de epocă de artistul plastic Alexandru Siminic și pictate, cu migală, de renumitele încondeietoare de ouă din Ciocănești, Această bijuterie arhitectonică, asemănătoare cu cazinoul din Baden Baden. este pregătită să găzduiască spectacole și concerte, precum și expoziții. Este primul cazinou reabilitat în România după anul 1989.” notează organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *