Sâmbătă, 3 februarie, are loc ediția a V-a a Balului Gospodarilor de la Dorna Arini

Primăria și Consiliul Local Dorna Arini organizează cea de-a V-a ediție a evenimentului care reunește gospodarii comunei, în Căminul Cultural „Savin Alexievici” pentru una dintre cele mai așteptate petreceri de peste an.

Ediția de anul acesta se va bucura de participarea Formației Alegria, alături de Mădălina Candrea-Băbuț și Andrei Chirileanu, dar și de o invitată specială, care mereu aduce bună-dispoziție, bucurie și cântece iubite de toată lumea: „hlizâta” Andreea Haisan.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, sunt convins că vom avea o nouă ediție reușită, mai ales că și de această dată rugămintea noastră este ca, pe cât posibil, să venim îmbrăcați în port popular sau să folosim, măcar, elemente ale acestuia în ținuta pe care o vom alege pentru Bal.” ne-a declarat Andrei Mazăre, primarul din Dorna Arini

Abia aștept să mă revă cu bunii mei prieteni de pe valea Bistriței, cu gospodarii satului și cu toți cei care vor să petreacă alături de noi, cu voie-bună. Sâmbătă ne întâlnim cu oameni dragi la Dorna Arini” a transmis și Andreea Haisan.

Prețul unui bilet este de 50 de lei, locurile rezervându-se la Directorul Căminului Cultural, Andrei Băbuț, la numărul de telefon 0755695213.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *