Știrile zilei de22 septembrie 2023

Numărătoarea inversă a început: UNTOLD bate la ușă

Mai puțin de 30 de zile ne despart de UNTOLD. Aflat la cea de-a opta ediție, UNTOLD nu mai are nevoie de nicio prezentare. UNTOLD a cucerit lumea încă de la prima sa ediție din 2015 și a reunit anual sute de mii de iubitori de muzică și distracție, oferind ocazia întâlnirii fanilor cu nume sonore ale muzicii precum Armin Van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Duke Dumont, Fedde Le Grand, Lost Frequencies, Sasha, Sunnery James & Ryan Marciano, Tinie Tempah, Tom Odell, John Newman, Fatman Scoop, Tujamo, John Digweed, Patrice, Boney M, Culture Beat and East 17 Tiesto, Hardwell, Martin Garrix, Afrojack, Black Eyes Peas, KSHMR, The Prodigy și mulți alții.

Chiar dacă ediția cu numărul șase (2020) a fost anulată și reprogramată din cauza restricțiilor internaționale impuse de pandemia de COVID-19, organizatorii UNTOLD nu s-au lăsat intimidați și au continuat tradiția în 2021 și 2022. În 2023, UNTOLD revine în forță și pare să fie cel mai așteptat eveniment al anului, așa cum o arată și numărul record de bilete vândute pentru cele 4 zile de show.

Între 3 și 6 august 2023 se anunță zile de foc pe Cluj Arena pentru că scenele vor fi luate cu asalt de nume vechi și noi din muzică: Imagine Dragons, Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic, DJ-ul numărul unu în lume, Martin Garrix, Eric Prydz, French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc, Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma, Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Armin van Buuren și David Guetta nu lipsesc nici în acest an de pe scena principală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *