FOTO. O persoană a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier la Holda, în Broșteni

O persoană a fost transportată la spital după ce a fost rănită într-un accident rutier petrecut pe DN 17 B, în localitatea Holda, din orașul Broșteni. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață, pe 21 iunie 2023, cu câteva minute înainte de ora 07:00, în imediata apropiere a benzinăriei Petrom din zonă.

În accidentul rutier au fost implicate trei autovehicule, printre care și o autoutilitară, dar și un camion care transporta butelii. Persoana rănită se afla la volanul unui Volkswagen Golf, iar în urma impactului aceasta a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, alături de un echipaj medical din partea SAJ Suceava.

Victima, conștientă și cooperantă, a fost extrasă din mașină de către echipajul de descarcerare, a primit primul ajutor la fața locului, iar ulterior a fost transportată cu o ambulanță la cea mai apropiată unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele informații obținute de reporterii Monitorului de Dorna, celelalte persoane implicate în accidentul rutier nu au fost rănite și nu au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsurile de siguranță specifice în cazul producerii accidentelor rutiere, fiind balizată zona, deconectate bornele de la bateriile de acumulatori și verificate scurgerile de carburanți și lubrifianți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *