Un tânăr sucevean care consumase metamfetamină a fost depistat în trafic la Câmpulung Moldovenesc

Un șofer în vârstă de 29 de ani, din comuna Straja, este cercetat penal de către polițiștii suceveni pentru că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența drogurilor după ce a fost depistat pozitiv la metamfetamină pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În noaptea de miercuri spre joi, 14 spre 15 iunie 2023, șoferul de 29 de ani a fost oprit în trafic pentru un control de rutină pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, aproape de ora 02:30. În urma verificării documentelor personale și ale mașinii, agenții de la Poliția Municipală au efectuat și o testare cu aparatul DrugTest Drager 5000, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină.

După ce a fost condus la Spitalul Municipal din localitate pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism, polițiștii au deschis și un dosar penal pe numele bărbatului din comuna Straja pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Iată ce spune IPJ Suceava cu privire la acest caz

La data de 15 iunie 2023, la ora 02:26, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control, pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din comuna Straja. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul DrugTest Drager 5000, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolioce sau a altor substanțe, ce va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *