Știrile zilei de22 septembrie 2023

Un biciclist beat a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Dornelor din Vatra Dornei

Un biciclist aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost rănit și transportat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa neregulamentar, pe bicicletă, o trecere de pietoni de pe strada Dornelor. Incidentul s-a petrecut marți la amiază, pe 13 iunie 2023, puțin după ora 13:00, pe trecerea de pietoni din imediata apropiere a pietonalului din centrul orașului.

Conform informațiilor obținute de reporterii Monitorului de Dorna, la volanul mașinii implicate în accident se afla o femeie de 21 de ani, care se deplasa pe strada Dornelor dinspre strada Calea Transilvaniei spre strada Podu Verde. În momentul în care tânăra a ajuns la intersecția cu strada Luceafărului a surprins și acroșat un biciclist de 43 de ani care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar, fiind în deplasare pe bicicletă, pe trecerea de pietoni.

În urma producerii accidentului rutier, bărbatul de pe bicicletă a fost rănit ușor, fiind ulterior transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal din Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conform polițiștilor, tânăra de 21 de ani nu consumase băuturi alcoolice, însă testarea cu aparatul etilometru a indicat o valoare de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului.

Iată ce spune IPJ Suceava cu privire la acest caz

La data de 13 iunie 2023, la ora 13:10, în timp ce conducea autoturismul pe raza municipiului Vatra Dornei, o femeie de 21 de ani a suprins și accidentat un bărbat de 43 de ani angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Din evenimentul rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătoarei auto și de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 43 de ani, după care la spital femeii de 21 de ani i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind vătămarea corporală din culpă ce va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *