Polițiștii suceveni au sancționat o firmă de procesare a lemnului cu amenzi în valoare de 8.000 de lei

Polițiștii suceveni au sancționat o firmă de pe raza județului cu amenzi în valoare de 8.000 de lei și a dispus confiscarea valorică a aproape 30 de metri cubi de material lemnos în urma controalelor.

Pe 7 iunie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Protecție a Fondului Forestier și Piscicol au efectuat un control la un operator economic de pe raza județului Suceava cu activitate pe linia achiziționării, depozitării, debitării și comercializării materialului lemnos, iar în urma efectuării balanței dintre stocurile faptice inventariate și stocurile scriptice raportate în aplicația SUMAL 2.0 s-a constatat faptul că operatorul economic deținea în plus o cantitate de 9,20 de metri cubi de cherestea.

În același timp, agentul economic nu deținea la punctul de lucru al societății cantitatea de 20,06 metri cubi de lemn rotund de esență de rășinoase. În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a operatorului economic cu un număr de trei sancțiuni în valoare totală de 8.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii totale de 29,82 metri cubi de material lemnos în valoare totală de 14.900 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *