Dorna Junior Cup: 89 de echipe intră în cursa pentru marele trofeu al turneului de fotbal pentru copii de la Vatra Dornei

Un număr record de echipe din opt județe ale țării intră, anul acesta, în cursa pentru marele trofeu al turneului de fotbal pentru copii de la Vatra Dornei. Peste o mie de mici fotbaliști, cu vârste cuprinse între șapte și 12 ani, componenți ai celor 89 de echipe înscrise în competiția sportivă, vor da tot ce au mai bun pe teren în cadrul celei de-a șasea ediții a turneului Dorna Junior Cup.

Turneul de la Vatra Dornei, organizat de Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, în colaborare cu Primăria Municipiului Vatra Dornei și Asociația Județeană de Fotbal Suceava, se va desfășura pe parcursul a două weekend-uri consecutive, între 26 mai și 4 iunie, perioadă în care vor ajunge la Vatra Dornei fotbaliști din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bistrița-Năsăud, Mureș, Cluj și Alba.

Așa după cum am aflat de la directorul CSM Dorna, Ionel Nemeș, în primul weekend al competiției se vor desfășura, pe Stadionul Municipal, meciurile de fotbal destinate copiilor născuți în anii 2011, 2013 și 2015. Nu mai puțin de 47 de echipe, din cele opt județe amintite, se vor lupta pentru un loc cât mai bun în grupe, în drumul lor spre marea finală a fiecărei categorii de vârstă în parte.

Peste o săptămână, în cel de-al doilea weekend de competiție, între 2 și 4 iunie 2023, vor avea loc meciurile de fotbal din grupele destinate copiilor născuți în anii 2012, 2014 și 2016, cu un total de 42 de echipe aflate la start. Turneul de fotbal Dorna Junior Cup va debuta vineri, pe 26 mai, de la ora 12:30.

„După cum am promis în anii anteriori, iată că acest turneu crește ca număr de participanți, ca mod de organizare și ca experiență pentru micii fotbaliști. Avem un număr record de echipe înscrise în competiție, peste 1.000 de sportivi care urmează să ajungă la Vatra Dornei, la care se adaugă și susținătorii acestora, și ajungem la peste 1.600 de persoane implicate în competiție. Turneul se anunță a fi unul cu meciuri pline de suspans, entuziasm și emoții, protagoniștii fiind tinerii fotbaliști, iar în tribune se vor afla părinții lor, cărora le recomand să își susțină copiii într-un mod civilizat și decent. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care sprijină organizarea acestui turneu la Vatra Dornei și sper să ne bazăm în continuare pe domniilor lor, deoarece este un eveniment cu totul și cu totul special pentru întreg Bazinul Dornelor”, ne-a declarat Ionel Nemeș, directorul CSM Dorna.

Partenerii celei de-a șasea ediții a turneului Dorna Junior Cup de la Vatra Dornei sunt Primăria Municipiului Vatra Dornei, AJF Suceava, Orion Media Vatra Dornei, Apa Bucovina, Aqua Carpatica, Telescaun Vatra Dornei, Black Hill, Coloana Center, Euro Fratello, Maxi Sport, Konlakrys Building, Pensiunea Ellemar, Pensiunea Piatra Codrilor, Pensiunea Velvet, DanaDerm, Deralmat și Firlondri.

Serviciile de asistență medicală vor fi asigurate de către echipajele SMURD din municipiul Vatra Dornei, iar serviciile de ordine publică de către Jandarmeria Municipiului Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *