LIGA 5. Victorie spectaculoasă pentru Vânătorul Dorna Candrenilor într-un meci cu 11 goluri înscrise

Cea de-a XV-a etapă din Seria II din Liga 5, disputată duminică, pe 21 mai 2023, a adus o nouă serie de meciuri spectaculoase pe terenurile de fotbal din județ. În seria de munte a campionatului, cea mai frumoasă partidă s-a disputat pe terenul celor de la AS Marginea, acolo unde Viitorul Dorna Candrenilor s-a impus cu scorul de 5-6 la finalul celor 90 de minute de joc.

Cu toate că a fost o deplasare grea pentru reprezentanta comunei Dorna Candrenilor, jocul a fost controlat în totalitate de jucătorii dorneni, cele trei puncte fiind câștigate prin golurile marcate de Claudiu Pavel, Sandyx Alex, Ionuț Pilug, cu o dublă, Marius Ioniță și Florin Suciu.

🔸 AS Marginea – Vânătorul Dorna Candrenilor (scor 5-6)
🔸 Avântul Frasin – Polul Nord Brodina (scor 3-0)
🔸 Viitorul Horodnic de Sus – Minerul Iacobeni (scor 0-3)
🔸 Bradul Vama – Larix Dornișoara (scor 2-0)
🔸 Viitorul Stroiești – Forestierul Frumosu (scor 0-3 la masa verde)

În urma rezultatelor înregistrate duminică, Minerul Iacobeni a rămas în continuare lider de clasament, cu 38 de puncte, în timp ce Avântul Frasin ocupă locul al doilea, la șase puncte distanță de prima poziție. Locul al treilea le revine celor de la Larix Dornișoara, reprezentanta comunei Poiana Stampei, cu 31 de puncte. Vânătorul Dorna Candrenilor ocupă poziția a cincea, cu un total de 21 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *